Υλικά
- 2φλ. ρύζι αρμποριο
- 200γρμ. μανιτάρια λευκά φρέσκα κομμένα σε φέτες
- 1 ½ λίτρο ζωμό βοδινού ή κοτόπουλου ή λαχανικών
- 1 φλυτζανακι του καφε ελαιόλαδο
- ¼ κούπας λευκό κρασί
- Αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
1. Βάζουμε το λάδι να κάψει σε μια κατσαρόλα και προσθέτετε τα μανιτάρια να σοταριστούν.
2. Μόλις πάρουν χρώμα, προσθέτουμε το ρύζι
3. Ρίχνουμε το κρασί και μόλις εξατμιστει προσθέτουμε και τον ζωμο μας
4. Αλατοπιπερώνουμε και το αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς για να μην κολλήσει.
5. Μόλις πιει όλα τα υγρά, το κατεβάζετε από τη φωτιά και σερβίρετε μαζί με τριμμένη παρμεζάνα, η με μοσχαρακι βρασμενο, η με κοτόπουλο
Καλή επιτυχία!
Labels
- Γλυκά (9)
- Γλυκά και αλμυρά κεικ (1)
- Διαφορα (1)
- Ζυμαρικά και ρύζι (4)
- Ζυμες- ψωμιά (11)
- Κρεατικα (3)
- Λαχανικά (1)
Τετάρτη 17 Απριλίου 2013
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Popular Posts
-
Υλικά: - 6 φακελάκια μαγιά - 1600γρμ αλεύρι για τσουρέκια - 200γρμ φυτινη - 700γρμ φρεσκο γάλα - 500 γρμ ζάχαρη - 4 αυγά και 2 κρόκοι - 2...
-
-1 μετριο ασπρο λάχανο -2 λίτρα ζωμός κότας η βοδινο η λαχανικών -3/4 κούπας ρύζι καρολίνα -4 κ.σ. ελαιόλαδο -1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο άν...
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου