Υλικα:
- 2 χοιρινά φιλέτα ανοιγμενα
- 1 πράσινη πιπερια
- 4 μπαστουνακια τυρί της αρεσκείας μας
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
1. Πλενουμε και στεγνωνουμε καλα το κρέας, ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι.
2. Κόβουμε την πιπερια σε λωρίδες και τις βάζουμε πάνω στο κρέας όπως και τα μπαστουνακια τυριού
3. Απο πάνω ρίχνουμε και την ρίγανη.
4. Τα τυλιγουμε σε ρολο και τα δενουμε σφιχτά με σπαγκο ψησιματος
5. Τα αλοιφουμε με ελαιόλαδο και ψηνουμε για μισή ωρα στους 180 στις αντίστασεις και για ακόμη 10 λεπτά στους 250 να ψηθουν!
Καλή επιτυχία
Labels
- Γλυκά (9)
- Γλυκά και αλμυρά κεικ (1)
- Διαφορα (1)
- Ζυμαρικά και ρύζι (4)
- Ζυμες- ψωμιά (11)
- Κρεατικα (3)
- Λαχανικά (1)
Κυριακή 14 Απριλίου 2013
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Popular Posts
-
Υλικά: - 6 φακελάκια μαγιά - 1600γρμ αλεύρι για τσουρέκια - 200γρμ φυτινη - 700γρμ φρεσκο γάλα - 500 γρμ ζάχαρη - 4 αυγά και 2 κρόκοι - 2...
-
-1 μετριο ασπρο λάχανο -2 λίτρα ζωμός κότας η βοδινο η λαχανικών -3/4 κούπας ρύζι καρολίνα -4 κ.σ. ελαιόλαδο -1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο άν...
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου