Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Ψαρονεφρι γεμιστο!

Υλικα:
- 2 χοιρινά φιλέτα ανοιγμενα
- 1 πράσινη πιπερια
- 4 μπαστουνακια τυρί της αρεσκείας μας
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

1. Πλενουμε και στεγνωνουμε καλα το κρέας, ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι.
2. Κόβουμε την πιπερια σε λωρίδες και τις βάζουμε πάνω στο κρέας όπως και τα μπαστουνακια τυριού
3. Απο πάνω ρίχνουμε και την ρίγανη.
4. Τα τυλιγουμε σε ρολο και τα δενουμε σφιχτά με σπαγκο ψησιματος
5. Τα αλοιφουμε με ελαιόλαδο και ψηνουμε για μισή ωρα στους 180 στις αντίστασεις και για ακόμη 10 λεπτά στους 250 να ψηθουν!
Καλή επιτυχία






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου