Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Καρμποναρα με κρέμα γάλακτος

Υλικα:
- 500γρ. Ζυμαρικά
- 250γρ. Μπεικον κομμένο σε μέγεθος της αρεσκείας σας
- 4 άσπρα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 250γρ. Κρέμα γάλακτος ( εγω χρησιμοποιώ light)
- 200γρ. Τριμμενο κίτρινο τυρί
- 2 κ.σ. Ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι

Εκτέλεση

1. Βραζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμενο νερό, και τα σουρωνουμε μόλις ειναι έτοιμα.
2. Σε ενα αντικολλητικο σκευος βάζω το λάδι και μόλις ζεσταθει ρίχνω το μπεικον να ψηθει καλα.
3. Ρίχνω και τα μανιτάρια να τηγανιστουν με το μπεικον για ενα λεπτό.
4. Τέλος ρίχνω την κρέμα γάλακτος, το αλατι, το πιπερι και το τυρί μέχρι να λιωσει το τυρί και δέσει η σάλτσα.
5. Ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια και ανακατευουμε καλα να παει παντού η σάλτσα μας, αποσύρουμε απο τη φωτιά και σερβιρουμε!
Καλή επιτυχία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου