Υλικα:
- 500γρ. Ζυμαρικά
- 250γρ. Μπεικον κομμένο σε μέγεθος της αρεσκείας σας
- 4 άσπρα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 250γρ. Κρέμα γάλακτος ( εγω χρησιμοποιώ light)
- 200γρ. Τριμμενο κίτρινο τυρί
- 2 κ.σ. Ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
1. Βραζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμενο νερό, και τα σουρωνουμε μόλις ειναι έτοιμα.
2. Σε ενα αντικολλητικο σκευος βάζω το λάδι και μόλις ζεσταθει ρίχνω το μπεικον να ψηθει καλα.
3. Ρίχνω και τα μανιτάρια να τηγανιστουν με το μπεικον για ενα λεπτό.
4. Τέλος ρίχνω την κρέμα γάλακτος, το αλατι, το πιπερι και το τυρί μέχρι να λιωσει το τυρί και δέσει η σάλτσα.
5. Ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια και ανακατευουμε καλα να παει παντού η σάλτσα μας, αποσύρουμε απο τη φωτιά και σερβιρουμε!
Καλή επιτυχία!
Labels
- Γλυκά (9)
- Γλυκά και αλμυρά κεικ (1)
- Διαφορα (1)
- Ζυμαρικά και ρύζι (4)
- Ζυμες- ψωμιά (11)
- Κρεατικα (3)
- Λαχανικά (1)
Δευτέρα 15 Απριλίου 2013
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Popular Posts
-
Υλικά: - 6 φακελάκια μαγιά - 1600γρμ αλεύρι για τσουρέκια - 200γρμ φυτινη - 700γρμ φρεσκο γάλα - 500 γρμ ζάχαρη - 4 αυγά και 2 κρόκοι - 2...
-
-1 μετριο ασπρο λάχανο -2 λίτρα ζωμός κότας η βοδινο η λαχανικών -3/4 κούπας ρύζι καρολίνα -4 κ.σ. ελαιόλαδο -1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο άν...
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου