Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Μακαρόνια με κιμά, τα πιο απλα!

Υλικα:
- 500γρ. Ζυμαρικά
- 50γρ φυτικό βούτυρο
- 500γρ. Κιμά
- 4κ.σ ελαιόλαδο
- 4 ώριμες ντομάτες τριμμενες, η μια συσκευασία έτοιμη σάλτσα
- 1 κυβο
- αλάτι
- πιπέρι

Εκτέλεση
1. Βραζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμενο νερό και στραγγιζουμε μόλις ειναι έτοιμα
2. Βάζουμε στην κατσαρόλα το βούτυρο να κάψει, ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια μας και ανακατευουμε καλα!
3. Σε ενα τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθει και βάζουμε μέσα τον κιμά και ενα φλυτζανακι του καφε νερο και με μια τρύπητη κουτάλα τον πατάμε ώστε να διαλυθεί καλα
4. Αφήνουμε να σε δυνατή φωτιά ώσπου να τελειώσει το νερό και να τηγανιστει καλα ο κιμας ανακατευντας συνεχώς.
5. Προσθέτουμε την σάλτσα μας, το αλάτι, το πιπέρι και τον κυβο, και αφήνουμε να βράσει για 5 λεπτα!
6. Σερβιρουμε είτε χωρίς είτε με τυρι της αρεσκείας μας!
Καλή επιτυχία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου