Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Μικρασιατικη μακαροναδα του παππού!

Υλικα:
- 500γρ. Ζυμαρικά ( για αυτή τη συνταγή θεωρώ ιδανικό το τριβελακι)
- 50γρ. Φυτικό βούτυρο
- 400 γρ. Ψωμι κομμένο σε μικρά κομματάκια
- αλάτι
Για την σαλτσα γιαουρτιού
- 400γρ. Στραγγιστο γιαούρτι
- 1/2 κ.γ. Αλάτι
- 1κ.γ. Ελαιόλαδο
- 2 σελίδες σκόρδο λιωμενο.

Εκτέλεση:

1. Βγάζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμενο νερό και στραγγιζουμε μόλις ειναι έτοιμα
2. Στην κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο να λιωσει και να ζεσταθει καλα
3. Ρίχνω μέσα τις μπουκιτσες του ψωμιού και το αλατι και ανακατευω συνεχώς μέχρι να πάρουν χρώμα και να γίνουν τραγανες.
4. Βάζουμε μέσα τα μακαρόνια και ανακατευουμε καλα.
5. Σε ενα μπολ ανακατευουμε ολα τα υλικα για την σάλτσα!
Ετοιμη για σερβίρισμα !
Καλή επιτυχία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου