-1 κιλό κρέας χοιρινό σε μικρα κομμάτια
-1 ντομάτα
-1 κρεμμύδι
-200 γραμμάρια φέτα
-100 γραμμάρια κεφαλοτυρι σε κυβακια
-ρίγανη
-αλάτι
-πιπέρι (εγω χρησιμοποιώ διάφορα πιπερια)
-μπούκοβο ( προαιρετικά)
- 1 σελίδα σκόρδο
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
1.Σε ένα βαθύ μπώλ βάζουμε το κρέας ψιλοκόβουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι,την ντομάτα και το προσθέτουμε με το αλατι, το πιπέρι, το μπούκοβο και ελαιόλαδο.
2.Το αφήνουμε να μαριναριστεί για 2 ώρες.
3. Σε ενα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι στρώνουμε το κρέας και το κρεμμυδι το ψιλοκομμένο και σε χαμηλή φωτιά το αφήνουμε να τηγανιστεί απο το λίπος του και τα υγρά του.
4.Κατα την διάρκεια του τηγανίσματος πασπαλίζουμε με ρίγανη.
5.Όταν ροδίσει το κρέας και πριν αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά προσθέτουμε την φέτα που την έχουμε τρίψει ελαφρά και το κεφαλοτυρι και ανακατευουμε!
Labels
- Γλυκά (9)
- Γλυκά και αλμυρά κεικ (1)
- Διαφορα (1)
- Ζυμαρικά και ρύζι (4)
- Ζυμες- ψωμιά (11)
- Κρεατικα (3)
- Λαχανικά (1)
Κυριακή 14 Απριλίου 2013
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Popular Posts
-
Υλικά: - 6 φακελάκια μαγιά - 1600γρμ αλεύρι για τσουρέκια - 200γρμ φυτινη - 700γρμ φρεσκο γάλα - 500 γρμ ζάχαρη - 4 αυγά και 2 κρόκοι - 2...
-
-1 μετριο ασπρο λάχανο -2 λίτρα ζωμός κότας η βοδινο η λαχανικών -3/4 κούπας ρύζι καρολίνα -4 κ.σ. ελαιόλαδο -1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο άν...
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου