Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Χωριατικη τηγανια!

-1 κιλό κρέας χοιρινό σε μικρα κομμάτια
-1 ντομάτα
-1 κρεμμύδι
-200 γραμμάρια φέτα
-100 γραμμάρια κεφαλοτυρι σε κυβακια
-ρίγανη
-αλάτι
-πιπέρι (εγω χρησιμοποιώ διάφορα πιπερια)
-μπούκοβο ( προαιρετικά)
- 1 σελίδα σκόρδο
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση
1.Σε ένα βαθύ μπώλ βάζουμε το κρέας ψιλοκόβουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι,την ντομάτα και το προσθέτουμε με το αλατι, το πιπέρι, το μπούκοβο και ελαιόλαδο.
2.Το αφήνουμε να μαριναριστεί για 2 ώρες.
3. Σε ενα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι στρώνουμε το κρέας και το κρεμμυδι το ψιλοκομμένο και σε χαμηλή φωτιά το αφήνουμε να τηγανιστεί απο το λίπος του και τα υγρά του.
4.Κατα την διάρκεια του τηγανίσματος πασπαλίζουμε με ρίγανη.
5.Όταν ροδίσει το κρέας και πριν αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά προσθέτουμε την φέτα που την έχουμε τρίψει ελαφρά και το κεφαλοτυρι και ανακατευουμε!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου