Υλικα
- 500γρ. αλεύρι
- 3 κ.γ. Μπεικιν
- 5 αυγά
- 300 γρ. Τυρί φέτα τριμενη
- 3/4 φλ. σπορέλαιο
- 2 πιπεριες πράσινες ψιλοκομενες
- 2 πιπεριες κόκκινες ψιλοκομενες
- 5 λουκάνικα Φρανκφούρτης κομμένα σε φετουλες
- 300γρ. Γιαούρτι στραγγιστο
Εκτέλεση
1. Χτυπάμε καλά στο μίξερ τ'αυγά, με το γιαούρτι και το σπορέλαιο.
2. Μετά προσθέτουμε το αλεύρι και το μπεικιν και τα χτυπάμε ολα μαζί.
3. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατευουμε με ενα κουταλι.
4. Αδειάζουμε το μείγμα, σε καλά βουτυρωμένη φόρμα.
5.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμους για 1 ώρα περίπου να ροδοκοκκινίσει. Αφού κρυώσει το κέικ, ξεφορμάρουμε και το απολαμβάνουμε!
Καλή επιτυχία!
Labels
- Γλυκά (9)
- Γλυκά και αλμυρά κεικ (1)
- Διαφορα (1)
- Ζυμαρικά και ρύζι (4)
- Ζυμες- ψωμιά (11)
- Κρεατικα (3)
- Λαχανικά (1)
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Popular Posts
-
Υλικά: - 6 φακελάκια μαγιά - 1600γρμ αλεύρι για τσουρέκια - 200γρμ φυτινη - 700γρμ φρεσκο γάλα - 500 γρμ ζάχαρη - 4 αυγά και 2 κρόκοι - 2...
-
-1 μετριο ασπρο λάχανο -2 λίτρα ζωμός κότας η βοδινο η λαχανικών -3/4 κούπας ρύζι καρολίνα -4 κ.σ. ελαιόλαδο -1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο άν...
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου