Υλικά:
- 1 κεικ σε τριμματα
- μισό ζαχαρουχο γάλα
- 1 κουβερτουρα
- Οτι σοκολάτα θελουμε λιωμενη για επικάλυψη, λευκή, μαύρη η γάλακτος...
- στικακια η ξυλακια για σουβλάκια
Εκτέλεση
1. Κάνουμε το κέικ τρίματα με το χέρι.
2. Σε μπεν μαρι βάζουμε το ζαχαρουχο με την κουβερτουρα μέχρι να λιωσει η σοκολάτα.
3. Ανακατευουμε καλα το κεικ με το μείγμα ζαχαρουχου- σοκολάτας και βάζουμε για μια ώρα στο ψυγείο.
4. Πάθουμε σε μπαλιτσες.
5. Βουτάμε την άκρη του στικ στη σοκολάτα και μετά τρυπάμε με το στικ το μπαλάκι.
6. Βουτάμε το cake pop στις σοκολατες που εχουμε λιωσει γυρίζουμε να πάει παντού και το αφήνουμε όρθιο σε κάποιο ποτήρι η βαζακι να σταθεί.
7. Μπορούμε να τυλίξουμε σε τρουφες, καρύδα, τριμμένους ξηρούς καρπούς, μπισκότα..
Labels
- Γλυκά (9)
- Γλυκά και αλμυρά κεικ (1)
- Διαφορα (1)
- Ζυμαρικά και ρύζι (4)
- Ζυμες- ψωμιά (11)
- Κρεατικα (3)
- Λαχανικά (1)
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Popular Posts
-
Υλικά: - 6 φακελάκια μαγιά - 1600γρμ αλεύρι για τσουρέκια - 200γρμ φυτινη - 700γρμ φρεσκο γάλα - 500 γρμ ζάχαρη - 4 αυγά και 2 κρόκοι - 2...
-
-1 μετριο ασπρο λάχανο -2 λίτρα ζωμός κότας η βοδινο η λαχανικών -3/4 κούπας ρύζι καρολίνα -4 κ.σ. ελαιόλαδο -1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο άν...
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου