Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Το Τέλειο Ραβανι

Υλικά :

- 6 αυγά
- 1 ποτήρι καλαμποκελαιο
- 1 ποτήρι ζάχαρη
- 1,5 ποτήρι ινδοκαρυδο
- 1,5 ποτήρι αλεύρι
- 3 κ.γ. Μπεικιν
- 2 βανιλιες

Για το σιρόπι
- 3 ποτήρια νερό
- 2,5 ποτήρια ζάχαρη
- 5 σταγόνες χυμό λεμόνι

Εκτέλεση

1. Χτυπάμε τα αυγά στο μιξερ.
2. Προσθέτουμε με τη σειρά τα υπόλοιπα υλικά.
3. Ψηνουμε στους 180 βαθμούς με αέρα για 30 λεπτά.
4. Αφήνουμε να κρυωσει καλα και ετοιμάζουμε το σιρόπι
5. Βάζω τα υλικά για το σιρόπι σε κατσαρολακι και βραζω για 5 λεπτά.
6. Περιχυνουμε το κρύο γλυκο με το ζεστό σιρόπι και πασπαλιζω με λίγο ινδοκαρυδο....

Καλή Επιτυχία!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου