Για τη ζυμη
- 1 αυγό
- 125γρμ βούτυρο
- 4κ.σ. Ζάχαρη
- 4κ.σ. Γάλα
- 1 βανίλια
- 3 ποτήρια αλεύρι γοχ
Για την κρέμα
- 1 καραμελωμένο ζαχαρούχο
- 150γρμ βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
1. Κάνουμε μια ζυμη με τα υλικα μας, την χωρίζουμε σε 4 μπαλίτσες τις τυλίξουμε μια- μια σε μεμβράνη και τις αφήνουμε για μια ωρα στην κατάψυξη.
2. Βγάζουμε μια μπαλίτσα απο την κατάψυξη την τρίβουμε στον τρίφτη απο την μεγάλη του μεριά, μεσα σε ενα ταψι που έχουμε στρώσει λαδόκολλα, βάζοντας τα απλωμένα..
3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 μέχρι να ροδίσουν τα τρίμματα.
4. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και για τα υπόλοιπα 3 ζυμαρομπαλακια!
5. Χτυπάμε τα δυο υλικα της κρέμας.
6. Ανακατεύουμε το τριμμένο μπισκοτάκι μας με την κρέμα και δίνουμε ότι σχήμα θελουμε.
7. Πασπαλίζουμε με τρούφα!
Καλή επιτυχία!!!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου