Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Βαφλες

Υλικά:
- 2 αυγά
-300 γρ. αλεύρι
-2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
-50 γρ. βούτυρο λιωμένο, χωρίς να κάψει
-400 ml φρέσκο γάλα
- λιγο αλάτι
*για γλυκές βαφλες προσθετω μια βανιλια και μια κ.σ. Ζάχαρη
* για αλμυρες μπορω να προσθέσω φέτα η κίτρινο τυρί

Εκτέλεση
1. Χτυπάμε ολα τα υλικά μας με το σύρμα
2. Ρίχνουμε 3 κ.σ. Μείγμα στην βαφλιερα και ψηνουμε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου